Wednesday, June 1, 2011

Ada yang ingin buat tempahan header blog?

Salam semua. Sori lama sikit nak hupdate. Banyak busy lah. Balik hometown sat. Then return back to JB. Ok, korang rasa tak puas hati dengan header korang sekarang? Korang rasa benci tengok header tersebut? Korang rasa cam nak muntah dan tak bersemangat tengok header tersebut? Kini, tidak lagi. Jadi mulalah buat tempahan. Haha.

Harga paling murah la aku bagi. RM 10 sahaja. So, bagi yang ingin menempah header dengan aku, sila la rujuk details yang ada di bawah ini :



Yang kat bawah ni pulak contoh-contoh segelintir header yang telah aku bereskan sebelum ini. Ini kira sebahagian portfolio aku lah kan.haha. Aku buat sehabis baik untuk memenuhi citarasa dan kriteria customer aku. Wah Wah Wah !!.









So, kalau berminat, nak order header, terus hubungi aku ok!. Boleh hubungi melalui email aku di miru610@ymail.com atau PM saja di Facebook aku di SINI

24 kata-kata pedas:

syufaa said...

cantikkk!! ^^

osHin said...

nak jugak tapi tunggu gaji eh...hihi

sizuka[Izzati] said...

nice~

athirah said...

wowww... nice2...

Khel Khaliesah said...

smart! cantik!
ni baru la gune potocop bukan macam mengarut mcm sesetengah org..

suke... suke...

berminat... jap nnt sy tanye dan bagi maklumat dgn lebih lanjut...

syafiq, ur and touching a mouse is gifted...

blog-tips-kurus said...

portfolio yg menarik & meyakinkan! bile due nye encik?? :-)

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

aku suka header yang bawah sekali tu!..haha

Pak Ismail B Mustapa said...

pretty nice header2 yang dibuat..

.......+++++++........
Demi Manafaat Sesama Kita,
Ingin Berkongsi 2 Blog Menarik Dengan Anda:
Blog Kempen Anti-Leggings
Blog Kempen Anti-WanitaSEKSA

syafiqstatichot said...

syufaa : thanks!! :)

syafiqstatichot said...

osHin : 10 hinggit pun tunggu gaji ke?hehehehe

syafiqstatichot said...

sizuka[Izzati] : jangan lupa order..hehe :)

syafiqstatichot said...

athirah : hiii.. baru sikit ni, ada lagi..hehe :)

syafiqstatichot said...

Khel Khaliesah : thanks yea! jangan lupa order ok!! hehe :)

syafiqstatichot said...

blog-tips-kurus : due? oo.. kejap je, arini order, insyaallah esok siap. paling lambat pun 2 hari aje.. hehe.. depends pada total yg order..:)

syafiqstatichot said...

muhammad iqbal hakimi bin tahir : eceehhh, header dia sendiri tuh..kehkehkeh! :)

syafiqstatichot said...

Pak Ismail B Mustapa ; thanks a lot yea! nak order, sila2 ok! :)

balqis said...

cun2!
mau free boleh? :P

Tengku Nizam said...

mmg cantik header syafiq buat ni, rugi korang tak tempah, yg kat atas tu , paling cantik, header no 4 tu, berkenan aku. haha

Sufy said...

i wanttt!!eheheee..nti sy pm awk eh..:)

kaklamp said...

hey fes time kat sini.. mmg owsem la header yg ko buat.. heeeeeeeeee

Anonymous said...

header ko sendiri pon cam orang terencat. muka ko ke tu?

teha said...

cantik semua header2 ni
kenapa header mohdridzwan.com sama mcm aizulmarcello.com?
syafiq bwt jgk ek?

itZ me Tehanurfateha =)

syafiqstatichot said...

anon : biar nampak macam terencat, asalkan tak penakot. Nak sembur tapi tak gentle langsung. Baik potong aje lah kemaluan ko, buat malu je mak bapak ko lahirkan ko penakot!

p/s : aku dapat detect ko datang dari mana lah..ahaha! bodoh!

syafiqstatichot said...

anon : tak sangka kawan sendiri tikam belakang.