Friday, March 18, 2011

Kisah Cinta Konekto !!! Wajib Layan!









So, kenapa kadang-kadang bila bercinta, keinginan utama bagi lelaki itu mestilah disebabkan faktor seks semata-mata? Kadang-kadang pula, keinginan seksual sesetengah lelaki dipenuhi oleh pasangannya. Sebab apa? Konon sebab sangat sayang! Ahhhh!!!! HARAMJADAH !!! Demm!

p/s : Cinta tak pernah kenali seks. Hanya diri kita yang yang ditarik nafsu untuk terpengaruh dengan seks. Renung-renungkan dan jangan amalkan!.

36 kata-kata pedas:

CHa!~,, said...

sangat menarik.........

Ruby Dane said...

yeayy!comel la gambar kartun tu. kelakar tp mesej yg disampaikan serius! ;D

cerita-gadis-ini said...

nasib baik ayat last tu renuung2kan dan jangan amalkan..bukan selamat beramal..hehehehe

Arm_mj said...

hahaha kalo ak bkn takt spak side kick back hand sume ak bg mengong hahaha

unieMARKS :) said...

whoaa , best !
huh , th la psal kan . skrg suma cmni . syafiq jgn cmni tau . hahaaaa !

lavender harum wangi said...

sebab ada yg ke-3 bila berdua tu yg terlajak tu. HAHA btw comel katun buat sendiri ea? :D

wannurfazrini said...

hahah gila ahh . tetiba je ajak romen . igtkan nak amik feel romatik je !

SweetyMui2 said...

hahaha..tergelak tengok lukisan..comell je

zean10 said...

; hahhaa :D terbaekk lah you :D

zean10 said...

; hahha terbaek lah wak :D

nabielahuda said...

hahah.
terbaikla! =D

syafiqstatichot said...

CHa!~,, : thanks yea!! :)

syafiqstatichot said...

Ruby Dane : ahaha, ada unsur kelakar baru lah seronok nak bace kan..hihi

syafiqstatichot said...

cerita-gadis-ini : itu lah, memula tersalah jugak..hahaha

syafiqstatichot said...

Arm_mj : wahhh..ganas nye! haha :)

syafiqstatichot said...

unieMARKS :) : huhu...semestinya tidak macam itu..hihihih

p/s : doakan lah eh..hahaha

syafiqstatichot said...

lavender harum wangi : betul2.. aah buat sendiri, dah buat semalam dah tapi arini baru post..huhu

syafiqstatichot said...

wannurfazrini : romantik la sangat... romen itu ramuan paling asli..hahaha!!

syafiqstatichot said...

SweetyMui2 : hahahaha...jom bergelak!! hahaha!

syafiqstatichot said...

zean10 : thanks la you!!!!!! :D

syafiqstatichot said...

nabielahuda : makaseh la!!! :D

The Sharkox said...

ini kerja gila syafiq..belom apa2 ajak romen... agak2 la.. ajak la ringan2 dulu, baru la ajak romen..hahahahahahahaha

::wif lil secrets:: said...

tapi kan..in reality is mostly guys macam tu la...macam desperate sgt..urm...=.=''

Gen Fujita said...

Aku baca tajuk entry pun dah tergelak. Bwahahahaha...

FSH said...

klw mcm tuu..jom beromen..HAHA xD
xleh blah mamat katun itam nieh..haha

EL90 said...

hye ^^ bw.
ada satu persoalan..
bila bercinta tanpa nikah,scara x lgsg nafsu hadir di situ (ye laa,klau berdua yg ketiganya syaitan kn)
so cane nk tawu org tu cinta kita tanpa hadirnya nafsu yg negatif gtu?
ada solution?mayb awk nk g bwad survey ke?nnt2 kgsi2la ^^

Abang Chik said...

serious! azam! wawasan!

Fiq Fikri said...

biase la tu nafsu,kalau tak boleh nk kawal cam tu la jadi nye...
kalau nk sex kahwin cpt2...hri2 boleh

sokelat pic kat cartoon tu menarikk

syafiqstatichot said...

The Sharkox : ko bab2 nih laju aje eh..hahaha :)

syafiqstatichot said...

::wif lil secrets:: : macam ada pengalaman aje..ehehehe cecite2 :)

syafiqstatichot said...

Gen Fujita : hahahaahha.. aku sambung ko gelak sekali..:)

syafiqstatichot said...

FSH : ahahaha... ^^

syafiqstatichot said...

EL90 : woowww! orait2 nanti kite buat survey lah sikit eh..hihi :)

syafiqstatichot said...

Fiq Fikri : maseh fik!! :)

lady dayana. said...

errrr

i am S!L4H.. said...

erkkk~
giloss